Trevor James

Ik zag je weinig, maar je was er altijd. Trevor James, een volkshuisvestingsbriljant, is tijdens zijn voetreis door Wales overleden.

Op het moment dat ik de volkshuisvesting instap, is Trevor er al. ‘Huis in eigen Hand’ is één van de inspirerende uitgaven waarmee zijn organisatie ‘Abacus’ zich profileert. Het is de tijd dat bij mij de liefde voor zelfbeheer en collectief eigendom ontluikt en nooit meer verdwijnt.

Trevor blijft decennia de inspirator die veel kan vertellen en continu werkt aan het realiseren van de dromen van anderen. Zelden op de voorste rij, maar altijd zo belangrijk als drijvende kracht. Trevor neemt daarbij een unieke zachtaardigheid mee. In combinatie met zijn deskundigheid en tactische kwaliteiten maakt dat Trevor uniek. We gaan hem enorm missen.

Rust zacht Trevor