Zelfbouwers boeken succes in Almere

Almere_groepsfotoAlmere_particulier_opdrachtgeverschAlmere_duivesteijn_nolet
Trotse bewoners, een tevreden wethouder en een snorrende camera van RTL-nieuws waren te vinden op de Almeerse zandvlakte van het Homeruskwartier. De woning van onze eerste zelfbouwer werd opgeleverd. Dankzij Sociale Koop is een minimaal inkomen van x80 25.000,- voldoende om een eigen huis te bouwen. Negen van onze huurders hebben deze kans gegrepen. Zij zijn baas in eigen huis. Hieronder zie je dat elk huis anders wordt. Na afloop van deze geslaagde zaterdagmiddag daagde wethouder Duivesteijn ons uit om nog meer Gooise huurders een kans te geven. Ik denk dat we de handschoen opnemen. Maar de lat moet nog hoger. Een inkomen van ca. x80 19.500,- moet straks voldoende zijn. Eind mei start Almere met de verkoop van nieuwe kavels. Voor ons een mooie nieuwe uitdaging.
Almere_gevelaanzicht_dudok_wonen_50