Vrouwen bepalen onze toekomst

Fariba_alizadehMirella_feliksdalElk half jaar maken nieuwe medewerkers kennis met de strategie van Dudok Wonen. Een hele dag worden ze overladen met informatie en vragen. Deze keer maakten we gebruik van een prachtige zaal in Museum Hilversum. De ontvangst door de nieuwe museumdirecteur was hartverwarmend. Enthousiast vertelde hij over architect Dudok en hij drukte de nieuwe collega’s op het hart te blijven vernieuwen. Dat was niet aan dovemansoren gericht. Het enthousiasme spatte er de hele dag van af. De nieuwe medewerkers brengen niet alleen meer kleur in de organisatie maar waren ook nu weer overwegend vrouwelijk. Prachtig natuurlijk. Maar als man schiet soms ook wel eens de volgende vraag door mijn hoofd: hoe lang het duurt voordat bij Dudok Wonen de man een bedreigde diersoort is? Stomme gedachte natuurlijk.

reactie van Renate van Halen:

Diersoort