politiepost ons nieuwste juweeltje

Politiepost_hilversumDe verwaarloosde buitenkant van de voormalige politiepost is me al jarenlang een doorn in het oog. Het Dudok gebouwtje schreeuwt om een lik verf en een vaardige hamer. Het gebouwtje kijkt uit op de bouwput achter het Hilversumse station. Vele jaren was het een voorpost van de politie omdat ze vanaf het gewone politiebureau niet op tijd bij problemen in deze onrustige wijk konden zijn. Gister hebben we de politiepost gekocht. De eerste tegenvaller is al direct geboekt. De metalen celdeuren ontbraken; een week geleden waren ze er nog. Hopelijk zijn de deuren nog op te sporen. Wat we verder met de politiepost gaan doen, weten we nog niet. We hopen eigenlijk op goede ideeën uit Hilversum. In afwachting daarvan kan de aannemer aan de slag om dit nieuwste juweeltje te laten schitteren.

1 Comment

  1. Sinds ik in Hilversum woon, ben ik al gek op deze woning! Elke keer als ik uit het station kom, moet ik langs dit huisje lopen. Ik ben heel benieuwd wat we hiervan gaan maken! Leuke jongerenwoning misschien? In ieder geval is het goed nieuws dat het huisje behouden wordt.

    Like

Reacties zijn gesloten.