Koninklijk getoetst

Pampuskoor_en_fortwachterswoningPampus_vollenhove_2Ik ben niet staatsgevaarlijk. Die conclusie mocht ik trekken uit mijn aanwezigheid gisteren op Pampus. Pieter van Vollenhove heropende Pampus na een grondige opknapbeurt. En als je daarbij aanwezig mag zijn, dan weet je dat je grondig bent gecontroleerd door de veiligheidsdienst. Zouden ze ook mijn weblog hebben gelezen?

Pieter deed het overigens niet onaardig. Maar daarvoor was ik niet alleen naar Pampus gekomen. De door ons en De Key opgeknapte fortwachterswoning werd feestelijk opgeleverd. Natuurlijk iets om trots op te zijn. Na de onthulling van een plaquette mocht ik weer vertrekken. Niet in de boot van Connexxion; ik kreeg een ‘lift’ van de waterpolitie. Dat ging ongelooflijk hard. Vandaag en morgen kunnen al onze huurders met korting Pampus bezoeken (mits ze een bon uit ons blad Leef meenemen). Ik hoop dat ze net zo zullen genieten van Pampus als ik gister heb gedaan.