We zijn genomineerd!

Rnn7

Uit het onderzoek is Dudok Wonen uitmuntend naar voren gekomen. Als je dat leest ga je er even voor zitten. Onze klantvriendelijkheid is getest en men heeft gekeken hoe de organisatie zich presenteert. KwhWij zijn genomineerd, zo gaat de tekst verder! Voor wat, vraag ik me af? We zijn genomineerd voor het maken van een commercial die wordt uitgezonden in De Beste Commercial van de ‘commerciële familiezender’ RNN7. De opnamekosten van de commercial moeten we zelf betalen. RNN7 verwijst naar een zestal andere corporaties die deelnemen.  Tot mijn verbazing bestaan twee daarvan al een aantal jaren niet meer. En dan hoor ik van onze communicatieafdeling dat we al eerder een gelijksoortig aanbod van RNN7 hebben gehad. Zouden ze toen ook onze klantvriendelijkheid hebben getest? Ik geloof dat ik maar weinig waarde aan het onderzoek van RNN7 moet hechten. Gelukkig ligt er net weer een nieuwe kwaliteitsrapportage van het KWH op mijn bureau. Daaruit blijkt dat we in 2007 hebben voldaan aan de eisen van het KWH-kwaliteitslabel. Dat geeft me toch iets meer vertrouwen dan een onderzoek van RNN7.