Cultuurhuis voor wijk in wording

De_kamers_amersfoortDe_kamers_amersfoort_restaurant Vol voorkomendheid werd mijn eten geserveerd. Ik was te gast in het restaurant van De Kamers in de Amersfoortse wijk Vathorst. In dit ‘cultuurhuis voor een wijk in wording’ krijgen jongeren de kans om een vak te leren. Ik was er om tientallen communicatiemedewerkers van corporaties en een aantal collega’s (en partners) van Dudok Wonen te vertellen waarom wij gebruik hebben gemaakt van het toneelstuk ‘Verkocht’. Het toneelstuk werd opgevoerd in een ander deel van het gebouw. Morgenochtend gaan nog eens honderd corporatiemedewerkers het toneelstuk bekijken. Ik was weer onder de indruk van het toneelstuk. Maar minstens zo veel was ik onder de indruk van De Kamers. Dit is gebouwd door onze collega’s bij de Alliantie. Daarmee bewijst de Alliantie wat voor bijzondere bijdrage een corporatie kan leveren voor een wijk.