Heeft politicus menselijke trekken?

VrouwenkiesrechtIk ben lid van de grootste partij: de partij van de zwevers. Mijn hele leven heb ik links gestemd. Maar deze keer weet ik het niet. Dat heeft vermoedelijk te maken met het feit dat ik liberaler ben geworden. Ik geloof namelijk in mensen en hun talenten. We moeten mensen de kans geven om hun talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Links is daar traditioneel minder goed in. Betekent dit nu dat ik morgen niet links ga stemmen? Ik weet het nog niet. De discussies tussen politici worden steeds platvloerser. Men buitelt over elkaar heen met zogenaamd ‘ferme’ statements. Ik ga vanavond kijken naar het lijsttrekkersdebat. Eens kijken of er ook politici zijn met menselijke trekken.

1 Comment

  1. Leon,
    Ik begrijp jouw worsteling. Als ik jouw invalshoeken ‘liberaal en menselijk’ verbind met de lijsttrekkers, dan kom ik uit op onze vrind Pechtold. Weliswaar niet mijn keuze (CDA), maar wel als zodanig herkenbaar, zeker in die houding zichtbaar in het ‘smurfendebat’ van gisterenavond.
    Ik hoop dat je er voor 9 uur uit bent.
    Theo

    Like

Reacties zijn gesloten.