Leren van bewoners

De afgelopen periode hebben we een aantal keren met de bewonerscommissie van het Bussumse Josephpark gepraat over het opknappen van hun wijk. We zijn snel gegroeid naar een geheel nieuwe aanpak. Josephpark_bussum_2Een aanpak die rustig uniek genoemd kan worden. Deze week spraken we af om deze aanpak ook op papier te zetten in een ‘intentieovereenkomst’. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Maar het leukste vind ik eigenlijk dat in elk gesprek er vanuit de bewonerscommissie voorstellen kwamen die tot een aanzienlijke verbetering van de aanpak leidde. En elke keer schoot dan door mijn hoofd ‘waarom heb ik dat zelf niet bedacht?’. Maar dat is natuurlijk een onzinnige gedachte. Want zoiets bewijst nog eens dat je met goed overleg tot de beste oplossingen komt. Dit belooft nog wat voor de toekomst. Nederland, let op. De ontwikkelingen in het Josephpark zullen jullie allemaal gaan verbazen!

1 Comment

  1. Leuk om na een weekje vakantie op deze manier ‘bijgepraat’ te worden. Wat gebeurt er toch veel! Ik volg je weblog elke keer weer met interesse.

    Like

Reacties zijn gesloten.