Waar doe ik het eigenlijk voor?

De avond is bijna voorbij. Het was een dag vol ontwikkelingen. Het begon om negen uur op de vestiging Hilversum. ‘Hoe ik het in mijn hoofd haalde om de belangen van de vestiging zo te verkwanselen? En ik spreek namens de hele vestiging!’ Met deze ‘vrolijke’ boodschap werd ik ontvangen door een collega die boos was over het feit dat ik Christine promotie had aangeboden. Gelukkig schoot Lenny mij aan. Zij was zichtbaar aangeslagen. En ik begrijp dat uitstekend. Het is ook een klap voor de vestiging. Ik heb haar niet overtuigd van de juistheid van mijn besluit, maar we luisterden wel naar elkaar. En daar gaat het in dit soort situaties uiteindelijk om. Bedankt Lenny!

Bensdorp’s Middags bleek de drempel van mijn kamer laag. Ik denk dat ik een aantal mensen verder wist te helpen. En de opening van Betula Hoven was natuurlijk mooi (zie hieronder). Maar het hoogtepunt vond toch plaats om 22.15 uur. Ik belde Peter om te horen of het plan voor de Bensdorpfabriek en de Gewestlocatie de Bussumse gemeenteraad had gepasseerd. De politieke en maatschappelijke emoties rondom dit uitdagende plan hadden de afgelopen tijd hun hoogtepunt bereikt. Het was goed afgelopen; een ruime meerderheid steunde het plan! Een prachtig succes van Dudok Ontwikkeling. Ik weet weer even waar ik het voor doe.