Geboren om te praten

Jan_van_t_klooster_40_jaarAls ik terugkijk op de afgelopen dagen dan zie ik alleen maar momenten waar ik aan het praten ben. Met mijn weblog kan ik al die momenten niet bijhouden. Vreemd toch dat een bedrijf bereid is om voor al mijn gepraat te betalen. Gelukkig waren het vele mooie ‘praatmomenten’. Een flitsende opening van ons kantoor. Een veertigjarig jubileum waarbij je op een andere manier kennis maakt met familie. Een collega van een andere corporatie die een dag rondkijkt en enthousiast terugkeert naar Brabant. Een ondernemingsraad die wederom bewijst kritisch maar constructief te denken. Een kop koffie met de directeur van Eigen Huis om een stratigische notitie bij te schaven. De afdeling Financien die mij spontaan uitnodigt om de beelden over onze strategie op te frissen (geweldig!). Een medewerker die langkomt voor inspiratie. Een vader feliciteren met zijn baby. De pers te woord staan. Een ……………… te veel om op te noemen. Maar uitdagend blijft het!