Meer beleveniscommunicatie?

Ik loop al een tijd na te denken over de toekomstige communicatiestrategie van Dudok Wonen. Wij zijn sterk in verandering en dat moet men buiten ook merken. Samen met Floortje had ik ook bedacht om daarvoor een sterke communicatieadviseur te gaan consulteren. Dat wist die adviseur nog niet. Wie schets daarom mijn verbazing toen we het volgende mailtje van haar ontvingen:

Beste Leon en Floortje, Ik volg al weken vol belangstelling jullie competitie “Win een appartement”. Een prachtig staaltje beleveniscommunicatie waar woningcorporaties naar mijn mening veel meer mee zouden kunnen doen. Mijn absolute complimenten. Hopelijk wordt het ook in het soms wat conservatieve corporatieland opgemerkt als trendzettend.

De eerste vakterm heb ik hiermee al weer bijgeleerd: ‘beleveniscommunicatie’. Dat hou ik zeker vast. Maar dit is nog maar een eerste element voor onze zoektocht. Ik hou jullie op de hoogte van onze verdere zoektocht. En wil je meer weten over beleveniscommunicatie. Op google.nl vond ik dit.