Wat een feest!

Win_finalisten_smalOm twaalf uur barstte ons Idols-spektakel los. Claire deed Tooske geheel vergeten. Angela toonde haar deskundigheid aan velen waaronder het halve college van B&W. Christine had al eerder laten zien dat ze een TV-ster in spé was. Meer dan een maand zagen en hoorden we in krant, op radio en TV, in de kroeg, op rijdende billboards en abri’s van alles over Win een appartement. Floortje heeft hiermee bewezen dat mediaspektakels bij haar in goede handen zijn. Wat een feest! Wat een mooie manier om te bewijzen dat het culturele erfgoed in goede handen is bij ons. Jammer dat maar één iemand het appartement kon winnen. Eigenlijk verdiende elke deelnemer het.

Win_weth_boog_en_karianne_baxWin_burgemeester_bakker_3Win_bibian_van_de_worp_5Win_kevin_blom_2_1Win_barbara_karel_en_claire_geene_2Win_tosca_roelofsen_2Win_jennifer_en_hans_2

1 Comment

Reacties zijn gesloten.