Wie is Barbara Karel?

Barbara_karelZaterdag om 12.00 uur geven we een appartement weg. Of beter gezegd, Barbara Karel doet dat voor ons. Zij is de juryvoorzitter van win een appartement.nl. Ik zit ook in de jury. Ik (rijpe man) vervang Christine (jong en hip) die op het laatste moment verhinderd was. En ik moet eerlijk zijn, ik had nog nooit van Barbara gehoord. Blijkbaar ben ik te oud. Barbara_0465Dus dan maar googlen. En dan hoef je niet lang te zoeken. Ze komt uit Kampen en was Vj bij MTV. Ze is nu Dj bij 3FM. Ze ziet er leuk uit en heeft blijkbaar ook idealen. Ze steunt boeren in de 3e wereld; ze steunt Make Trade Fair van de Novib. Toen was ik helemaal verkocht. Ik kijk uit naar zaterdag. Ik hoop dat er veel huurders en collega’s komen kijken. En dan niet alleen voor Barbara maar ook voor al die jongeren die gaan optreden om dat appartement te winnen.