Het goud van de organisatie

Kees_arnold_1 Vandaag gebeurde het in onze vestiging Naarden-Bussum. Het goud fonkelde. Kees Arnold, onze allround vakman, vierde zijn 40-jarig jubileum. Op 19 jarige leeftijd startte hij bij de gemeente Hilversum. En bij de privatisering van het gemeentelijk woningbedrijf bleef hij zijn huurders trouw en ging mee. Eigenlijk is Kees een echte Hilversummer. Desondanks maakte hij afgelopen jaar – bij de fusie – de overstap naar ons kantoor in Bussum. Eerst met veel twijfel. Maar als je nu vraagt hoe het bevalt, dan is hij vol lof over zijn nieuwe collega’s en zijn huurders. Kees, ik neem mijn petje voor je af. Bedankt voor wat je in die 40 jaar al hebt betekend. En ik twijfel er niet aan dat ik daarmee ook de gevoelens vertolk van vele van die duizenden huurders die jij in Hilversum, Bussen en Naarden hebt geholpen.