Steun voor Inloophuis Wording

Door de hitte was het er vandaag minder druk dan normaal. Vijf mensen zochten gezelligheid en aanspraak in het Hilversumse ‘Inloophuis Wording’. Het inloophuis is een open huis voor dakloze en eenzame mensen, die ook vaak leven met een verslavingsprobleem. Voor de bezoekers is er altijd gratis koffie, thee, brood en soep. Inloophuis Iedere donderdagavond is er een gratis warme maaltijd. Samen met twee andere woningcorporaties subsidieert Dudok Wonen de huisvestingkosten. Maar deze volledig door vrijwilligers gerunde opvang ontving vandaag een extra cheque van Dudok Wonen voor zes nieuwe stoelen. De oude stoelen waren geheel op. Op zo’n moment weet je zeker dat geld niet beter kan worden besteed. Daarom kan ik iedereen adviseren om ook het Inloophuis Wording financieel te steunen. Bij hen weet je dat alle kleintjes enorm helpen!