Als bruut de geschiedenis in?

Morgenochtend openen de deuren van ons nieuwe kantoorpand. Het wordt spannend. Wat vindt de klant er van? Doet de luchtkoeling het voldoende (het warme weer vormt direct een ideale test)? Vinden de medewerkers er snel hun draai?Sinaasappel_klein_1 Vanaf 8 uur zal ik bij de ingang sinaasappels uitdelen vol met ‘arbeidsvitamines’.  Dit staat niet alleen voor werkplezier maar ook voor gezond eten. In ons nieuwe bedrijfsrestaurant is er namelijk veel aandacht voor gezond eten. Met diverse biologische producten. Ik ben benieuwd of men dit gaat waarderen? Of haal ik slechts de geschiedenisboekjes als de directeur die ‘bruut en ondemocratisch’ een eind heeft gemaakt aan de gratis gevulde koeken, saucijzenbroodjes en saté-pindasaus?

2 Comments

 1. Een verstandig besluit, ondemocratische bruut! Ik heb de koeken bijzonder gewaardeerd, maar stond er iedere keer weer versteld van dat dit wekelijks gebeurde.

  Vanwege het vele sporten let ik goed op mijn voeding, dus zal ik bedrijfsrestaurant of niet, gewoon mijn boterhammen van thuis blijven meenemen. Melk, soep en indien mogelijk een warme maaltijd tussen de middag, zullen er bij mij echter zeker ingaan.

  Biologisch vlees en eieren eet ik thuis al, dus ben benieuwd wat er hier zoal geserveerd gaat worden?

  P.S. De luchtkoeling werkt prima!

  Like

 2. In Bussum helemaal de arbeidvitamine gemist, helaas met dit warme weer.

  Like

Reacties zijn gesloten.