Een ruime zeven voor Dudok Wonen

Wat voor rapportcijfer verdient Dudok Wonen? Niemand gaf lager dan een zeven; een deel gaf zelfs een acht. Met deze ruime zeven werd onze ‘dialoog’ met de gemeente Hilversum afgesloten. Dat gaf een tevreden gevoel maar – zoals een raadslid zei – nu mogen jullie niet tevreden achterover gaan hangen. Die oproep knopen we zeker in onze oren. Maar voor mij, en het overige management, was dit natuurlijk een mooie steun in de rug. Raadhuis_hilversum De massieve steun die we kregen voor onze nieuwe koopproducten en onze inspanningen voor het behoud van het cultureel erfgoed, deden ons natuurlijk goed. Bouwen en verbouwen voor ouderen kon wellicht nog met wat meer creativiteit. Die handschoen pakken we zeker op. Maar de grootste winst van de avond was toch wel dat de we op een vruchtbare manier kennis hebben kunnen maken met nieuwe raadsleden en wethouders. Hun wensen zijn immers van groot belang voor ons.