Adel verplicht

Ik heb niet echt veel op met auto’s. Het is niet voor niets dat ik in één van de goedkoopste lease-auto’s van Dudok Wonen rijd. Een half jaar geleden stelde ik in het MT voor om voortaan alleen milieuvriendelijke auto te leasen. Dat vond men een goed idee. Vanaf nu worden alleen nog maar auto’s aangeschaft in de energieklasse C of lager. Die normen zullen we komende jaren ook nog aanscherpen naarmate er meer zuinige auto’s op de markt komen. Deze maand krijg ik een nieuwe lease-auto. In mijn voorafgaande zwerftocht door de auto-showrooms bleek mijn huidige auto direct af te vallen: energieklasse H! Ik bleek één van de grootste energieverspillers te hebben. En er bleken op de markt twee auto’s te koop in de klasse A. En, ja toen dacht ik, adel verplicht. Honda_civic_hybridIk moet het goede voorbeeld geven. Vanaf vandaag heb ik de zuinigste auto van het bedrijf, de Honda Civic Hybrid. Hij zit vol met extra accu’s. En gelukkig is het nog steeds één van de goedkoopste lease auto’s van Dudok Wonen.

1 Comment

  1. Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Is het een TB kenteken? Gisteren voor het eerst zien rijden.
    Mikky

    Like

Reacties zijn gesloten.