De bewegende wijk

Dudok Wonen heeft de afgelopen jaren veel producten ontwikkeld. Dat is natuurlijk leuk. Maar wat gebeurt er nu als je al die producten bij elkaar optelt; wat voor soort nieuwbouwwijk krijg je dan. Dat vroegen we ons vandaag af bij het voorbereiden van de dialoog met onze stakeholders. Een jaar geleden heeft Ontwikkeling in Nieuwegein al wat vingeroefeningen gedaan. We gaan die vingeroefening heel licht herhalen. En de uitkomsten daarvan gebruiken we als uitsmijter voor de dialoogmiddag met de gemeente Hilversum op 6 juli. Er wordt gewerkt aan een uitdagend maar simpel foldertje. Benieuwd naar de essenties van ‘De bewegende wijk’? Klik hier.

Dit was vandaag maar één van de vele zaken die in diverse overleggen aan de orde kwam. Het was voor mij een volle dag. Ik begin uit te kijken naar mijn vakantie.

1 Comment

  1. Nu werkt de mogelijkheid om te reageren dan toch, dus bij deze een berichtje. Dank dat je ook op deze manier een kijkje in het boeiende leven van een directeur/bestuurder van een organisatie in beweging. Ik ben onder de indruk van de interactie die is ingebouwd in je web-log, allerlei inspirerende illustraties van de dynamiek in de gebeurtenissen die je beschrijft!

    Like

Reacties zijn gesloten.