Auto gevuld met euforie en Blof

Vorige week belde de directeur van Vereniging Eigen Huis dat ze alsnog flinke obstakels zagen voor Sociale Koopxae. Dat was natuurlijk een teleurstelling omdat kortgeleden een presentatie voor het hele management goed was gevallen. Aan het eind van de dag toog ik samen met Anneke en Sjef Goessens (=de gezamenlijke projectleider voor de deelnemende corporaties) richting Amersfoort om te kijken of we alle obstakels konden opruimen. Na twee uur intensief praten kwamen we gezamenlijk tot de conclusie dat Sociale Koop een prima product is. Op sommige punten komen in de contracten verhelderingen. Eigen Huis gaat weer verder met het voorbereiden van de kopersondersteuning. Op de terugweg was mijn auto gevuld met euforie en harde muziek van Blxd8f.

Overigens was ook de rest van de dag goed verlopen. In het overleg met de Ondernemingraad bleek dat Arjan (namens de OR) en Esther uitstekend voorbereidend werk hadden gedaan. De uitwerking van de nieuwe functionerings- en beoordelingssystematiek is een flinke stap verder. Hetzelfde geldt voor de bonusregeling. Nog even en dan kunnen we de uitkomsten laten zien en breder bespreken.

Het begin van de middag heb ik gebruikt om saté in de kantine te eten en een brief te schrijven aan de belastingdienst. We gaan kijken of Sociale Koop nog aantrekkelijker kan worden. Dat komt vermoedelijk aan op de lange adem. Maar Eigen Huis steunt ons hierin.

1 Comment

  1. Leon, bedankt voor dit compliment. De eerste keer dat ik in een weblog genoemd wordt en dan meteen verwoord in een compliment. Mijn dag kan niet meer stuk. Arjan

    Like

Reacties zijn gesloten.