Wijsheid van Jan Berkhoff

Jan_berkhoffDeze week stond het overleg met de ondernemingsraad in het teken van ‘aankomst’ en ‘vertrek’.

De ‘aankomst’ van 4 nieuwe leden betekent dat de ondernemingsraad weer bijna op volle sterkte is. De groep heeft zichtbaar plezier in de uitdaging. In de eerste vergadering ging niets zoals gepland. De vergadertijd was beperkt en daarom was de gehele agenda aan de kant geschoven. We hebben het uitsluitend gehad over het nieuwe financiële speelveld waarin we sinds kort terecht zijn gekomen onder meer door de kredietcrisis. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel bij de vraagstukken die op ons afkomen. Het voelde aan als een goede start.

Tegenover deze ‘aankomst’ stond het vertrek van Jan Berkhoff, de voorzitter van de ondernemingsraad. Hem ben ik veel dank verschuldigd. Vanaf mijn eerste dag bij Dudok Wonen toonde hij zich niet alleen een betrokken voorzitter maar wist hij ook met wijsheid inhoud te geven aan zijn rol. Bedankt Jan!

2 Comments

  1. Ik kijk met plezier terug op die tijd. Leon, bedankt voor het geschonken vertrouwen en de manier waarop wij met elkaar mochten omgaan.

    Like

  2. Ik kijk met plezier terug op die tijd. Leon, bedankt voor het geschonken vertrouwen en de manier waarop wij met elkaar mochten omgaan.

    Like

Reacties zijn gesloten.