Landelijke primeur helpt onze bewoners

Rss_iconenHet is er bijna stiekum opgeslopen. Drie nieuwe RSS-feeds op onze website. Veel mensen zal dat weinig zeggen. Maar binnenkort werkt elke zichzelf respecterende organisatie er mee. RSS zorgt dat iemand de website van Dudok Wonen niet meer hoeft te bezoeken. Met RSS komt de gewenste informatie automatisch naar iemand toe. Het komt op iemands persoonlijke startpagina of men ontvangt een mailtje. RSS is er nu voor ons ‘nieuws’, ons aanbod van koopwoningen en vacatures. Straks gaat het om nog persoonlijker informatie als de bewoner dat wil. Natuurlijk heb ik gekeken of andere corporaties gebruik maken van RSS. Ik vond er geen enkele! Nieuwsgierig hoe zoiets er uit kan zien? Kijk dan op mijn via RSS gevulde persoonlijke woonpage.

1 Comment

Reacties zijn gesloten.