Stapstenen en kabbelend water

Ooievaarplein_vijver‘Een spectaculaire waterbak. Veilig voor kinderen en een groeiplaats van twee bomen.’ Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. De Gooi en Eemlander was zo lyrisch over de inrichting van het Ooievaarsplein dat ik het wel moest gaan bekijken. En het zag er inderdaad mooi uit. Kort geleden hebben wij de woningen aan dit plein opgeleverd. Vroeger een smalle straat, nu door de nieuwbouw omgetoverd tot een plein midden in Liebergen. Herstructurering niet volgens de Dudok Revisited methode maar in moderne stijl met revolutionair baksteengebruik. Het is hartverwarmend om te zien dat de gemeente niet wenst achter te blijven bij onze inspanningen. Met de inrichting van het plein is gekozen voor kwaliteit. Dat is toch wel een compliment waard!