Homo's rammen

GayPraten met een woonconsulent kan soms zeer demoraliserend werken. Gisteren werd mij tussen neus en lippen verteld over een huurster die de kluts volledig kwijt was. Die ochtend waren de kinderen bij haar weggehaald. Vreemd genoeg bleek zij niet bekend in het hulpverlenerscircuit.
Daarna werd me verteld over een homostel dat zo blij was met de toewijzing van een woning. Maar dat duurde niet lang. Op onverbloemde wijze werd hen door een criminele buurtbewoner gemeld dat ‘homo’s uit de buurt worden geramd’. Met tranen  in de ogen heeft dit stel de woning geweigerd. Mij gaven deze twee verhalen een groot gevoel van onmacht. De woonconsulent liet zich echter niet uit het veld slaan. En dat bevestigde nog eens mijn respect voor onze mensen in de frontlinie.

_uacct = “UA-424292-31”; var urchin = “/CD1/pop/”; try { urchinTracker( urchin ); } catch( e ) {};

.term{color:black;font-size:14px;font-weight:bold;text-align:justify;}.dict-name{color:black;font-size:14px;text-align:justify;padding:0;margin:0;}.dict-name td{background-color:#ccff66;}.definition{color:black;font-size:12px;text-align:justify;font-family:Helvetica,sans-serif;}.definition *{background-color:#ffffcc;}