Grenzeloos wonen, Europa verhuist

Grenzeloos_wonen_reimerink_2Een feest der herkenning. Een geschreven documentaire met veel oog voor de beleving van mensen, absoluut inspirerend voor beleidsmakers. Met deze woorden reageerde Willem van Leeuwen, voorzitter van Aedes bij de presentatie van het boek ‘Grenzeloos Wonen, Europa verhuist‘. Hoogleraar Pauline Meurs omschreef het als een ‘caleidoscopisch boek’, waarin ontwikkelingen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, met elkaar in verband worden gebracht. Ik zat alleen maar trots in een hoekje te genieten. Logisch natuurlijk als het boek, waaraan mijn vrouw Letty maanden heeft geschreven, zo’n onthaal krijgt. Binnenkort ligt het in de boekhandel, daar ga ik natuurlijk ook even stiekum naar kijken.

.term{color:black;font-size:14px;font-weight:bold;text-align:justify;}.dict-name{color:black;font-size:14px;text-align:justify;padding:0;margin:0;}.dict-name td{background-color:#ccff66;}.definition{color:black;font-size:12px;text-align:justify;font-family:Helvetica,sans-serif;}.definition *{background-color:#ffffcc;}