Bedankt Anneke!

Anneke_bolt_3 Vandaag neemt Anneke Bolt afscheid. Ze is mijn rechterhand. En eigenlijk is ze de rechterhand voor heel Dudok Wonen. Ze kwam hier acht jaar geleden werken, toen alles hier ‘nog heel gewoon’ was. Daarna is alles anders geworden. En Anneke was er altijd bij, of beter gezegd ze was de stille motor achter veel veranderingen. Voor sommigen was ze misschien minder zichtbaar, want Anneke staat niet graag in de spotlight. Zij doet haar werk liever op de achtergrond. Haar werk is altijd goed, zij is een plezierige collega en ze zorgt er voor dat dingen voor elkaar komen. De laatste periode was ze mijn directiesecretaris maar daarvoor werkte ze ook op allerlei andere strategische posities. Ze was eigenlijk overal inzetbaar. Ze is de generalist zoals ik er altijd graag een aantal om me heen heb. Anneke gaat in Utrecht werken bij Portaal. Dat is een logische stap in haar ontwikkeling. Maar dat neemt niet weg dat ik Anneke enorm zal missen. Anneke, bedankt en veel succes!