Ik ben een slavendrijver

Wij laten zowat geen huurder met rust. Dat beeld trof mij het meest bij het lezen van ons concept jaarverslag 2007. Eigenlijk schrok ik er wel van. Slaven Hilversum spant de kroon. Voor bijna de helft van onze woningen zijn verbeterplannen in uitvoering of in bespreking met de bewoners. Verder kregen in 2007 alle woningen een aansluiting op de glasvezelkabel. Daarnaast ontvingen honderden bewoners een aanbod om hun woning te kopen. En voor de mensen die op de kleintjes letten, vormde ons energieaanbod een uitkomst. Een prachtig pakket natuurlijk . Maar als ik thuis vol trots vertel over alle prestaties van Dudok Wonen, noemt mijn vrouw me regelmatig een slavendrijver. Dat is natuurlijk een overdrijving. Maar haar kritische blik zorgt er wel voor dat ik steeds nadenk over de wijze waarop onze werkorganisatie kan meebewegen met onze ambities.