Vuurwerk

VuurwerkExterrne adviseurs draaien overuren bij Dudok Wonen en leveren adviezen die mijn hersens doen kraken en twijfelen aan de voorgestelde strategieën. Anneke is vandaag een hele dag kwijt om een brandbrief aan de 2e Kamer op te stellen. In marathonvergaderingen van de Ledenraad van Aedes vraag ik me soms verdwaasd af in wat voor circus ik terecht ben gekomen. Tot diep in de nacht wordt er gemaild en gedeald. Het ANP komt met waanzinberichten. Komende dagen heb ik nog overleg met de corporaties die mij in de Ledenraad hebben gekozen. Hoe vertel ik het ze nu weer, denk ik dan. VROM meldt tussendoor doodleuk dat corporaties geen financiële problemen krijgen als ze gewoon wat meer woningen verkopen. En vrijdagmiddag eindigt dit circus met het echte vuurwerk: de leden mogen stemmen over het Onderhandelaarsakkoord op het Aedescongres. Ach, zo maar een week van een directeur. En dan gaat het ‘gewone’ werk ook nog door. Toch wel een leuke baan!