Guerilla marketing

Guerrillamarketing_1Guerillamarketing_2_2Guerillamarketing_3.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mannen in ondergoed langs snelwegen die een lift naar een kledingbedrijf willen. Drollen op straat waarin vlaggetjes met een hotelnaam zijn gestoken. Bedrijven proberen steeds meer op te vallen: guerrillamarketing!

.

Maandag ontvangen we studenten marketing van de ROC. Zij gaan voor ons een ‘guerilla-actie’ bedenken om startersappartementen bij jongeren onder de aandacht te brengen. Nu had ik nog nooit van guerillamarketing gehoord. Bovenstaand citaat las ik in de stukken die onze afdeling Communicatie samen met de ROC heeft opgesteld. Er is zelfs een boek over guerillamarketing geschreven. Guerillamarketing is een onverwachte en originele overval die sympathie en een onvergetelijk wauw-effect opwekt.  Ik kan nauwelijks wachten op het plan van de studenten!