8000 huurders een eigen kavel?

Roombeek_1Roombeek_2Al onze 8000 huurders zijn uitgenodigd om hun eigen huis in Almere te gaan bouwen. Vijftig huurders hebben daarop gereageerd. In een volle bus reden we naar een Roombeek_3wijk waar al veel woningen door mensen zelf zijn gebouwd: de door de vuurwerk-ramp verwoeste Enschedese wijk Roombeek. In de bus zocht ik naar de overeenkomsten tussen de huurders die waren meegereisd. Ik kon ze niet ontdekken. Alle mensen verschilden. Tja, dat had ik natuurlijk kunnen weten. Dat is natuurlijk het leuke aan ons werk: alle bewoners verschillen van elkaar. Dat kan straks in Almere ook alleen maar leiden tot een grote variatie aan woningen. En dat is ook de bedoeling.

1 Comment

  1. Ik sta er elke keer weer van te kijken wat een ideeen. Ik had er al over gelezen, leuk dat zoveel mensen meteen gereageerd hebben. Enthousiasmeren zal toch via mond op mond reclame zn weg moeten/gaan vinden!Dit is wel een ultiem idee om de huurder z’n weg te laten vinden in zn eigen wooncarriere!

    Like

Reacties zijn gesloten.