Jongerenbestuur verovert het Gooi

‘Ik ben 22 jaar. Ik wil samenwonen met mijn vriend. Maar waarom kom ik alleen in aanmerking voor één- en tweekamerwoningen?’ Dat was één van de vele vragen die het jongerenbestuur stelde. Jongerenbestuur_dudok_wonenVol spanning hadden we uitgekeken naar de eerste ontmoeting met ons nieuwe jongerenbestuur. Ze bleken scherp, enthousiast en (natuurlijk) jong. Twee bestuursleden waren nog op vakantie. De overige vier leden lieten zich daardoor niet uit het veld slaan. De drie uur durende kennismaking schoot voorbij. Het jongerenbestuur gaat nu echt aan de slag. Ik verheug me nu al op hun ideeën en adviezen. Ik weet zeker dat het Gooi er straks beter op gaat worden.

1 Comment

  1. Wat is nu precies het probleem om in een wat kleinere woning te moeten starten?

    Like

Reacties zijn gesloten.