Jaarplan vanaf het ziekbed

Wat verdwaasd verplaats ik mijzelf tussen mijn bed, mijn weblog en de algemene beschouwingen op de TV. Alle leidinggevenden bespreken in een conferentieoord ons jaarplan 2008 en ik zit ziek thuis. Dat voelt ongemakkelijk. Vooral voor mezelf want het gaat natuulijk ook prima zonder mij.

De afgelopen dagen heb ik geschreven aan ons jaarplan. Dat ziet er al goed uit maar het is nog niet volledig. Vooral omdat we ook bezig zijn om de bijbehorende begroting op te stellen. Dat wordt nog hard werken voor vele mensen. Maar ik vermoed dat de eerste pagina weinig zal veranderen. Daar is onze missie nog eens kort uitgewerkt. Het afgelopen jaar hebben we veel gediscussieerd over onze missie, zowel in- als extern. Niet alle woorden, niet alle accenten vielen even goed. Daar hebben we goed naar geluisterd. Dat heeft geleid tot een nieuwe tekst: herkenbaar voor iedereen maar toch met weer wat extra nuances. Nieuwsgierig? Klik hier, lees en geef zonodig je commentaar.

2 Comments

  1. Van het theater van het Wonen, naar het theater van het Ziektebed. Van ‘Verkocht’naar ‘tijdelijk even Uitverkocht’. Beterschap!
    Enne…met dat jaarplan komt het Vast Goed.

    Like

  2. Het ongemakkelijke gevoel van je afwezigheid kan ik me voorstellen, maar inderdaad, het ging ook erg goed zonder jou (mocht je nog plannen hebben om jezelf als directeur/bestuurder overbodig te willen maken, dan was dit er een mooi voorproefje van, met bijzondere dank aan Joan die het prima oppakte).

    Like

Reacties zijn gesloten.