Zero energy huis

Zero_energy_house‘Een eigen huis bouwen is een mooie droom. Eindelijk mijn zero-energy huis, en niet hoeven soebatten voor kleine verbeteringen in een huurhuis.’ Deze reactie ontving ik van Ron en Miranda op mijn weblog-vraag of men een eigen huis in Almere wil bouwen. Ook afgelopen week is er bij ons hard gewerkt om dat straks voor onze huurders mogelijk te maken, ook als men maar een klein inkomen heeft. Daarom was ik natuurlijk aangenaam verrast met deze reactie. Maar helaas ging de tekst van Ron en Miranda nog verder: xb4Alleen: Almere is qua woon-werk afstand niet verstandig en de kosten niet haalbaar. Maar dromen, dat blijf ik doen.xb4 Hopelijk komt er ook een tijd dat we ook de droom van Ron en Miranda kunnen waarmaken.

1 Comment

  1. Typisch Ron, positieve en constructieve ideeen blijven spuien. Hij is ook de bedenker van het vogelhuisjes-project.
    Ik denk dat hij zich maar wat graag laat empoweren. En hij heeft denk ik maar een heel klein zetje nodig.

    Like

Reacties zijn gesloten.