Dudok Wonen bij een icoon

Hugo_priemusMet Sociale Koop beweegt Dudok Wonen nog fundamenteler naar de empowering van bewoners. En daarmee komt Dudok Wonen al een beetje in de buurt van haar ontstaansgeschiedenis: voor een betere huisvesting, arbeidsbasis en gezondheid van de onderklasse. Dit schrijft Martien Kromwijk in een boek dat door velen is volgeschreven voor het afscheid van volkshuisvestings-icoon Hugo Priemus als decaan. Ik was eigenlijk een beetje stil toen ik dat las. We werken met z’n allen hard aan grote veranderingen bij Dudok Wonen. Dan is het leuk als op zulke momenten ons werk ook opvalt. Nieuwsgierig, klik dan hier voor de tekst.

1 Comment

  1. Een inspirerend stuk. Mooi om te lezen en aan de andere kant het in de praktijk werkelijkheid te zien worden. Het is geen theorie, het werkt ècht zo.

    Like

Reacties zijn gesloten.