verbeteren is een vak

Huslaan_1Het komt steeds vaker voor dat wij woningen opknappen terwijl de bewoner in de woning blijft wonen. Dat dit tot veel ongemakken voor bewoners kan leiden, bleek nog eens tijdens mijn bezoek aan de flats aan Hilversumse Huslaan. Over de verbeteringen was er in het algemeen lof. Maar het vele lawaai en het niet altijd nakomen van de tijdsplanning zat diverse bewoners hoog. Ik kon me dat levendig voorstellen. Voor Jan en Sandra vormden de bewonersreacties de uitdaging om er nog een tandje boven op te gooien. Ik kan ze alleen maar aanmoedigen. Het is even op de tanden bijten, voor iedereen. Succes!

2 Comments

  1. Doe je niet de andere te kort die óók met zulk soort projecten bezig zijn?
    Volgens mij is de hele organisatie druk bezig om de mensen op watvoor manier dan ook tevreden te houden.

    Like

  2. Mijn opmerking is niet bedoeld om anderen te vergeten. Ik weet dat Lenny en vele anderen heel hard aan dit project of andere projecten werken. Alleen deze keer waren Jan en Sandra meegegaan naar de flat.

    Like

Reacties zijn gesloten.