onze huurders bestolen

Bloemenbuurt_logoMinister Vogelaar heeft 40 ‘prachtwijken’ aangewezen die extra aandacht kunnen gebruiken. Als je door dergelijke wijken loopt, dan begrijp je dat. De problemen zijn soms torenhoog. Wat ik niet begrijp is dat Minister Bos (Financiën) dat wil financieren door jaarlijks x80 750 miljoen bij wooncorporaties weg te halen. Alsof wij in onze regio geen problemen hebben om aan te pakken. Met enige grimmigheid heb ik daarom gisteravond gewerkt aan een persbericht waarin we Bos betichten van ‘het bestelen van onze huurders’. Uitgerekend vandaag zijn er bijeenkomsten georganiseerd in de Bloemenbuurt. Deze wijk vraagt om nieuwe investeringen. Om te bepalen waar en hoe dat moet gebeuren, leggen wij onze oren bij de bewoners te luisteren. Het kan toch niet zo zijn dat hun wensen de prullenbak in moeten omdat Bos wil graaien in het kapitaal dat voor onze huurders is bedoeld?

1 Comment

  1. Zo is het ook makkelijk investeren in prachtwijken met de Portemonnee Van De Ander!

    Like

Reacties zijn gesloten.