feest voor vrouwen

MannenToen ik vanochtend de voorpagina van de Volkskrant las, wist ik zeker dat vandaag het feest was voor vele vrouwen. De krant opende met zeven pagina’s over de positie van de man in de moderne maatschappij. De provocerende citaten schoten over alle pagina’s. ‘De man is een gemankeerde vrouw – genetisch gezien. Het ene Y-chromosoom dat zijn sekse bepaalt, is kwetsbaar en zit vol met fouten.’ Dat begint al lekker. En wat te denken van de volgende: ‘Niet de positie van de vrouw maar juist die van de man roept vragen op, nu het onderscheid tussen de seksen verflauwt.’ Ik had de lezers van mijn weblog natuurlijk graag een link aangeboden naar al deze artikelen. Maar tot mijn verbazing was er op de website van de Volkskrant geen enkel artikel te vinden. Zal wel liggen aan het feit dat de hoofdredacteur van de Volkskrant, Pieter Broertjes, een man is.

2 Comments

  1. Nee, daar moet je voor bij het NRC zijn.
    Hoewel…daar kom ik zulke provocerende stukken dan weer niet tegen!

    Like

  2. Nee, daar moet je voor bij het NRC zijn.
    Hoewel…daar kom ik zulke provocerende stukken dan weer niet tegen!

    Like

Reacties zijn gesloten.