Einsteingeneratie rukt op

Einstein_generatie Jongeren zijn steeds minder calculerende burgers; je hoeft ze niet meer te prikkelen en te faciliteren. Zij hebben hun eigen drive. Ze zijn slimmer, sneller en socialer. Je kan ze makkelijk uitdagen tot samenwerking. Dit vertelde Frans de Jong op een bijeenkomst voor alle leidinggevenden. Hij deed dat op basis van een boekje over de ‘Generatie Einstein’. Zjn verhaal boeide iedereen. Hij had ook een eigen kijk op het functioneren van corporaties. Hij heeft daar het boek Eigenaardige Corporaties over geschreven. Door de SEV is daar een prijsvraag aan verbonden. Er ligt x80 10.000,- klaar voor degene die het beste essay schrijft over wat een corporatie nu eigenlijk is. Wellicht dat ik daar enkele zomeravonden voor ga gebruiken. Toch een leuk bedrag om beschikbaar te stellen voor een aansprekend bewonersinitiatief.

1 Comment

Reacties zijn gesloten.