Juweeltje voor jongeren

Jongerenvilla_hilversumRaadhuisElke keer geniet ik van het Hilversumse Raadhuis. Dit juweeltje van architect Dudok kan concurreren met de mooiste bouwwerken ter wereld. Samen met Marcel was ik een kwartier te vroeg voor een afspraak op het raadhuis. Daarom liepen we nog even langs de zojuist opgeleverde jongerenvilla. Geen Dudok architectuur, maar ook dit gebouw mag gezien worden. Na de fabrikeurswoning is dit binnen één jaar het tweede nieuwe jongerenpand. Dit pand hebben we opgekocht van een huisjesmelker. In de krant werd een enthousiaste jongere geciteerd: ‘alles is opgeknapt en de huurprijs is ook nog verlaagt!’ Dan weet je gelijk weer waarvoor we het doen. Iedereen gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

1 Comment

  1. Leon ik heb daar als opzichter gewerkt en als zeer leuk en leerzaam ervaren je komt soms voor de gekste verrassingen te staan b.v de kapconstructie waar verschillende balken weg gezaagd waren maar alles is weer goed hersteld en zie hier het resultaat waar we met z,n alle trots op mogen zijn p.s
    op naar de volgende jongeren pand.

    Like

Reacties zijn gesloten.