Job-rotatie met Roosendaal

JobrotationEen jaar geleden sprak ik met een directeur van een Groningse corporatie af dat we een keer van plaats zouden ruilen. Het is er nog niet van gekomen. Mijn jaloezie was daarom groot toen Joan vorige week vertrok om twee weken te ruilen met een Marcel Clerks, Manager Strategie van Aramis uit Roosendaal. Ik weet niet hoe het haar bevalt; de twee weken zijn nog niet voorbij. Maar ik hoor natuurlijk wel reacties van Marcel. Wat hem opviel was onze ‘rigoreus consistente strategie’. En dat hij me oprecht ‘geloofde’ toen ik woensdag aan de Weesper gemeenteraad onze strategie uitlegde. Ik ben nieuwsgierig of hij daar aan het eind de twee weken nog steeds zo over denkt. Dat neemt niet weg dat ik het nu al leuk vind dat we hier iemand hebben rondlopen die onbevangen zijn vragen stelt en zijn weg in de organisatie makkelijk vindt. En ik ben benieuwd of er meer mensen met voorstellen komen voor zo’n job-rotatie.

1 Comment

  1. Deze ruil gaf ons meteen inspiratie voor een leuk voorstel; Niet extern maar intern ruilen!! Laten we beginnen met Hans en Theo gevolgd door Christine en Peter. En Inge zou het ook best leuk doen als hoofd financien. Kan Jan ook eens met zijn hoofd uit de boeken en mee op reis door projecten land…Zelf stellen wij ons uiteraard ook graag kandidaatvoor een interne ruil. Wie biedt?!

    Like

Reacties zijn gesloten.