Vesting Naarden veroverd?

Naarden_vesting‘Dit klinkt te mooi om waar te zijn.’ De gemeenteraad van Naarden reageerde niet anders dan ik al op veel plaatsen heb gehoord. Onze koopproducten wekken verbazing en twijfel. Maar aan het eind van de avond hoorde ik geen wanklank meer. De Vesting lijkt veroverd. Ook onze huurders in Naarden kunnen in de toekomst een woning kopen als ze dat willen. Wat is het toch leuk om bij Dudok Wonen te werken.

2 Comments

  1. Dat vind ik ook! Gefeliciteerd! Weer een muur neergehaald! En dat waar we het het minst verwachtten!

    Like

  2. Leon, ik had niet anders verwacht. Het is een succesverhaal over het bieden van perspectief. Welke gemeente wil dit nou niet. Twee huishoudens bedienen is nou eenmaal beter dan 1! Proficiat.

    Like

Reacties zijn gesloten.