Dingen die je aangrijpen

‘Eerst ben ik extra vroeg opgestaan. Maar hij was nog vroeger opgestaan dan ik. Daarom ben ik hem ’s avonds maar gaan opzoeken in de kroeg. En het lukte, ik kwam met hem aan de praat. We hebben twee containers vuil uit zijn huis afgevoerd. Het lag overal een meter hoog opgestapeld. Je moest je door gangetjes door het huis banen. Hij is nu dankbaar dat we hem hebben geholpen. Met wat extra hulp verwacht hij zijn leven weer op de rails te krijgen.’ Dat vertelde Bert me. Bij Technisch Beheer hebben ze me ook nog de foto’s van het huis getoond. Voldoende reden om deze keer geen plaatje bij mijn weblogbericht te plaatsen. Soms moet het maar bij woorden blijven.

1 Comment

  1. Wat prachtig om te lezen dat deze bewoner geholpen is en welke moeite ervoor gedaan is om het voor elkaar te krijgen! Dit soort verhalen/acties moeten meer vertelt worden zodat we vooral laten zien dat we er ook voor bewoners zijn die het zelf (even) niet kunnen.

    Like

Reacties zijn gesloten.