Wij helpen 50% meer mensen

Meerjarenscenario_2006_2017_dwDankzij onze koopproducten Sociale Koop en Koop Goedkoop kan Dudok Wonen de komende jaren met dezelfde hoeveelheid geld veel meer mensen betaalbaar huisvesten. Dat kan ik aan iedereen op de achterkant van een luciferdoosje voorrekenen. Maar wat betekent dat nu daadwerkelijk voor het woningbestand van Dudok Wonen? Vanochtend kon ik me niet inhouden. Moodboard_meer_mensen_helpenIk schoof alle papieren terzijde en opende een excel-bestand. Drie kwartier later had ik een mooie grafiek. Ik glom. Volgens de huidige bouw- en verkoopplannen helpen we over tien jaar ruim 50% meer mensen aan een betaalbare koop- of huurwoning! Het scenario is natuurlijk maar een indicatie. In de loop der jaren kunnen we nog meer huurwoningen verkopen. Maar we kunnen ook altijd koopwoningen terugbrengen in het huurbestand. Het is maar wat onze klanten willen!