Rodin helpt ons denken

Moodboard_kopenMoodboard_dakloosDe lege sokkel van de ‘Denker’ van Rodin staarde ons regelmatig aan. Het beeld was weggeroofd door koperdieven. We vergaderden in het Singer Museum in Laren. Met 25 nieuwe Dudok-medewerkers liepen we nog eens de strategie, de activiteiten en de organisatie van het bedrijf door. Ik was weer verrast door het enthousiasme waarmee mensen bij ons werken. De meeste emotie zat bij de bespreking van de moodboards. Die zijn gemaakt om intern de discussie te voeren over onze bedrijfsstrategie. Rodin_denker_1Herjan_3Peter_singer_2Op één van de moodboard staat dat wij er zijn voor mensen ‘mensen die iets willen‘. De discussie over dat soort zaken doet me goed. Want alleen op die manier brengen we elkaar verder in ons denken. Wat een geluk dus dat de ‘Denker’ weer is teruggevonden.

1 Comment

  1. Toch nog even in de herhaling dan voor ieder die de discussie heeft gemist:
    Het gaat vooral om de rest van de zin, namelijk dat wij er zijn voor mensen die iets van hun leven willen maken! Brrrr, da’s wel erg hoog op de troon gaan zitten! We zijn er voor mensen die iets willen, die ambities hebben, een wooncarriere willen maken etc. Daarnaast zie ik ook een taak voor ons weggelegd om mensen hierbij te stimuleren, te prikkelen, te laten nadenken over hun perspectief etc.

    Like

Reacties zijn gesloten.