Uitbraak bij de Burgemeester

JorritsmaKreunend klom ik over het elektronische toegangshek van de Almeerse burgemeester mevrouw Jorritsma. Het was elf uur ’s avonds en erg donker. Ik vertrok als één van de laatste bezoekers en kon het hek niet openkrijgen. Gelukkig was ik lenig genoeg. De avond begon zo mooi. Met veel plezier overhandigde ik een bos bloemen als dank voor een diner in haar huis. Ik was één van de 12 genodigden om te praten over ‘particulier opdrachtgeverschap’. Dat is een mooi woord voor het zelf bouwen van een woning. Nu heb ik daar niet zo veel verstand van maar ons product Sociale Koop vormt daarvoor wel een mooie financieringvorm voor mensen met een laag inkomen. Na mijn uitleg werd er gemompeld dat het te romantisch klonk om waar te kunnen zijn. Maar aan het eind van de discussie was ik er van overtuigd dat over enige tijd veel van onze huurders de kans krijgen om zelf hun droomhuis in Almere te gaan bouwen.

1 Comment

  1. Ik moest zachtjes lachen toen ik je berichtje las. Is je kleding nog heel?
    Je moet er wat voor over hebben om je produkt aan de man/vrouw te brengen. En nu maar hopen dat dat lukt.

    Groet, Linda

    Like

Reacties zijn gesloten.