Grote leugens

Leugen_regeertIk geloof altijd in het goede van mensen. Aan zoiets ga je twijfelen als je hoort wat corporatiemedewerkers in grote gemeenten meemaken. De volgende uitspraak trof me gister het meest: ‘Vroeger ging ik er altijd van uit dat mensen de waarheid spraken totdat het tegendeel werd bewezen. Door schade en schande wijs geworden, geloof ik nu niemand meer totdat het tegendeel is bewezen.’ Gelukkig hoor ik dergelijke geluiden niet in onze organisatie. Blijkbaar heeft het Gooi terecht een goede naam.

1 Comment

  1. Leon, ook ik heb zo’n 10 jaar in een grote gemeente bij een corporatie gewerkt. Mijn ervaring is niet dat er in grote steden meer gelogen wordt. Volgens mij is dat een fabeltje net als dat het een fabeltje is dat daar meer aggressie voor komt. Ik heb in 10 jaar klantcontacten in Amsterdam minder aggressie meegemaakt dan in zo’n 4 jaar klantcontacten in Amersfoort, Heerhougowaard en Hilversum. Mijn strekking is: Er zijn zeker verschillen in problematiek tussen grote gemeenten en kleinere zoals Hilversum, Bussum en Naarden. Maar verschil in mensen daar geloof ik niet in.

    Like

Reacties zijn gesloten.