De secretaresse de baas

SecretaresseIk heb in mijn leven veel secretaresses gehad. En ik had nooit te klagen, ik kon altijd op ze bouwen. Maar ze verschilden allemaal hemelsbreed van elkaar. Ons secretariaat is het afgelopen jaar enorm veranderd. Nieuwe mensen brachten nieuw elan. Soms moet ik er nog aan wennen. Ze hebben gezamenlijk bedacht dat ze ‘pro-actief’ moeten handelen. Of zoals ik het maar vertaal: voordat een manager zelf heeft bedacht dat ie iets moet doen of regelen, is het al geregeld. Ik moet zeggen dat ik er elke dag van geniet. En volgens mij ook de andere managers die van het secretariaat gebruik maken. Wat een top-team!

3 Comments

  1. Wat een positief berichtje! Bedankt!
    Leuk om te horen dat wij op de goede weg zitten. Wij doen ons uiterste best om een goede ondersteuner te zijn, maar je begrijpt dat dit berichtje ons nog extra motiveert.
    Maaruhhx85wij begrijpen uit de foto dat wij allemaal met een decolleté dienen te verschijnen. Wij doen ons best!

    Like

Reacties zijn gesloten.