Black Power

Blackpowerbutton_1Dudok Wonen is een witte organisatie. Het overgrote deel van de medewerkers is blank. Op zich niets mis mee, maar ik voel me er altijd ongemakkelijk bij als ik zie dat een steeds groter deel van onze klanten gekleurd is. Je hoopt altijd dat de medewerkers een afspiegeling van de samenleving vormen. Vandaag meer dan voldoende reden om er weer wat zonniger tegenaan te kijken. Jermaine en Lucretia zijn ons vandaag komen versterken. Zij geven ons nog meer kleur. Welkom!

1 Comment

  1. Hoewel mijn huidskleur niet anders is dan de rest van mijn collega’s (blank), hoop ik toch dat ook ik een stukje kan bijdragen aan het geven van nog meer kleur aan ons bedrijf!

    Het doet mij goed om te zien en te lezen dat hier aandacht aan besteed wordt.

    Like

Reacties zijn gesloten.