Nieuwshype bij Dudok Wonen

Journaal

“Ik schrijf een artikel over starters op de kopersmarkt en ontdekte dat Dudok Wonen twee betaalbare koopproducten heeft ontwikkeld. Kunt u mij daarover vertellen?” Deze vraag van een journalist van het Financieel Dagblad vormde de aanloop naar een kleine nieuws-hype. Zaterdagochtend stond er een artikel over Sociale Koop op de voorpagina van deze krant. Een paar uur later stond ik voor de camera van het Journaal en was ik live bij Radio 1. Intern zeg ik altijd dat nieuws er niet is maar dat het wordt gemaakt. Daarom brengen wij regelmatig persberichten uit. En in dit geval maakte één journalist nieuws. Journalist zijn, lijkt me toch ook een mooie baan.

1 Comment

  1. Nou, nogmaals gefeliciteerd met alle publiciteit! Het was kort maar krachtig. Zou het niet kunnen dat er een vliegwiel in werking is gezet, met de ‘nieuwshype’? Leuk om na te denken hoe we dit vliegwiel gaande kunnen houden. Moet je voorstellen als er op verschillende niveaus in VHV-land hier energie in gestoken wordt….Dan gaat het tempo omhoog, ook bij VROM….Geen wachtlijsten meer, de helft van Nederland zelfredzaam….

    Like

Reacties zijn gesloten.